Пристигнаха двете мобилни тоалетни, които заменят известните сред поколения пловдивчани писоари на

...
Пристигнаха двете мобилни тоалетни, които заменят известните сред поколения пловдивчани писоари на
Коментари Харесай

Такива модерни обществени тоалетни Пловдив не бе виждал досега

Пристигнаха двете мобилни тоалетни, които заменят известните сред поколения пловдивчани писоари на улица " Железарска " в " Капана ",предаде кореспондент на Plovdiv24.bg.  Те са напълно моноблок, описаха от фирмата-доставчик. Голямото предимство на този тип е, че идва от фабриката и непосредствено може да стартира работа. В помещението всичко е автоматично - има датчици за водата, за сапуна, за изсушаването. Има отопление, бойлер с топла вода, има и ъгъл за майки с пеленачета, пригодени са за инвалиди. 

Пълно упътване ще виси на вратата. За сигурност на ползвателите вратата и помещението е с радар, датчици засичат придвижването и няма заплаха по стичане на събитията някой да бъде затиснат от вратата. Има и SOS бутон, в случай че ненадейно на човек му прилошее в помещението, а вратата е затворена. Тя пък е настроена да се отваря на 15 минути.

По думите на експертите е изчислено, че времето е задоволително за физиологичните потребности и в същото време по този метод се предотвратява пространствата да се трансфорат в свърталища на клошари или наркомани.

Отделно - стените на тоалетните са вандалоустойчиви, незапалими, както и елементарно почистващи се от графити. Препоръчително е деца без придружители да не влизат, с цел да не се уплашат, когато останат сами в помещението. 

От " Чистота " ще облагородят пространството край новите тоалетни, следва на следващия ден те да бъдат свързани с EVN, а по-късно и с Национална агенция за приходите. Очакванията са да влязат в приложимост идната седмица. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР